|
|
|
|
kevergetés mellett kihűtjük. Elkeverjük benne a felengedett gesztenyemasszát és a kihűlt tésztára öntjük. Fogyasztásig a hűtöben tartjuk. Csak tálalás elött vegyük le a tortaforma oldalát. A harmadik gesztenyemasszakockából vagy a zöld marcipánmasszából reszeljünk kis morzsákat a tetejére, fomázzunk kis gesztenyegolyókat a torta szélére és valamennit ültessük egy kis kupac tejszín |
2007-07-28 07:39:03 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
felengedett gesztenyemasszát, kihűlt tésztára, hűtöben tartjuk, tortaforma oldalát, zöld marcipánmasszából, torta szélére, gesztenyemasszát, fogyasztásig, felengedett, elkeverjük, valamennit, kevergetés, tortaforma, reszeljünk, fomázzunk, morzsákat, tésztára, tetejére, kihűtjük, ültessük, harmadik, szélére, oldalát, tálalás, tartjuk, mellett, |
|
|
|